Keresés
Close this search box.

A tervezett személyi jövedelemadó változások hatása a nettó keresetekre

A SZEF Országos Irodája próbaszámítást készített arról, hogyan alakulnának a keresetek egységes 16%-os szja bevezetése után…

A SZEF Országos Irodája próbaszámítást készített Orbán Viktor 2010. június 8-án a Parlamentben ismertetett 29 pontos akciótervének 2. pontja alapján, amely szerint két év alatt bevezetnék az egykulcsos családi adózást.

A számítások a csatolt dokumentumban olvashatók.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

A SZEF delegáltja az ILO 112. ülésén

Új társadalmi szerződés szükségessége, veszélyes anyagok a munkahelyeken, az ápolás, mint társadalmi kérdés, az alapvető jogok érvényesülése a munkahelyeken Beszámoló az ENSZ Nemzetközi Munkaügyi Szervezete, az ILO 2024 júniusi, 112.

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet