Keresés
Close this search box.

Mégsem változnak a melegétkezési utalvány feltételei

A melegétkezési utalványok esetében ugyanazok az elfogadási és felhasználási feltételek lesznek érvényesek 2010-ben is, mint 2009-ben

A Miniszterelnöki Hivatal által a Vasas Szakszervezeti Szövetség részére elküldött levél szerint a melegétkezési utalványok esetében ugyanazok az elfogadási és felhasználási feltételek lesznek érvényesek 2010-ben is, mint 2009-ben.

Balogh Béla, a Vasas Szakszervezeti Szövetség elnöke MTI-nek elmondta: a szakszervezeti szövetség — más érdekvédelmi szervezetekkel közösen — korábban tiltakozott az ellen, hogy idén jelentősen változtak a melegétkezési utalványok elfogadási lehetőségei. Ez hátrányos volt azon dolgozók számára, akik az egyes munkahelyeken a cafetériák összeállításánál már a melegétkezési utalványokat választották tavaly év végén.

A Miniszterelnöki Hivataltól kapott levélben most arról értesítették, hogy szerdán a kormány tájékoztatást kapott a korábbi feltételek visszaállításáról, vagyis ugyanazt az elfogadási és felhasználási gyakorlatot lehet alkalmazni az idén, mint 2009-ben. Az adóhatóság erről hamarosan közleményt is ad ki.

Forrás: Magyar Nemzet Online

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.