Keresés
Close this search box.

A Munkaügyi Közvetítői és Döntőbírói Szolgálat pályázati felhívása

Miután az Országos Érdekegyeztető Tanács 2010. január 22-i ülésén úgy döntött, hogy megújítja a Munkaügyi Közvetítői és Döntőbírói Szolgálat közvetítői listáját, ezúton adjuk közre az MKDSZ pályázati felhívását…

Miután az Országos Érdekegyeztető Tanács 2010. január 22-i ülésén úgy döntött, hogy megújítja a Munkaügyi Közvetítői és Döntőbírói Szolgálat közvetítői listáját, ezúton adjuk közre az MKDSZ pályázati felhívását.

Kérjük mindazon szakértőket/kollégákat, akik elhivatottságot éreznek arra, hogy közvetítői vagy tanácsadói szerepben eredménnyel segítsék a munkaügyi viták békés úton történő rendezését, jelentkezzenek a mellékelt felhívásban megjelölt módon.
Az MKDSZ elsősorban olyan kollégák jelentkezését várja, akik jól ismerik a munka világát. Nem követelmény, hogy a jelentkezők mély ismeretekkel rendelkezzenek a mediátori szakma rejtelmeit illetően, a szükséges szakmai ismeretek elsajátítását a szolgálat biztosítja a listára felkerültek számára.

A pályázatok beadási határideje a Magyar Közlönyben történő megjelenéstől számított 30 nap. Előzetes információink szerint a február 12-i számban jelenik meg a hirdetés.

A szolgálatról minden szükséges információ fellehető az internetes honlapon: www.tpk.org.hu/mkdsz

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.