Idén is megemlékeztünk Somogyi Béláról

Idén is megemlékeztünk Somogyi Béláról. A SZEF koordinációjával, a Pedagógusok Szakszervezete, a Politikatörténeti Intézet, a Szikra Mozgalom és Dr. Erőss Gábor józsefvárosi önkormányzati képviselővel közösen készültünk a koszorúzásra és közös emlékezésre. Az eseményhez csatlakozott a Magyar Szocialista Párt több tagja is. A megemlékezést a Mérce közvetítette, amely utólag visszanézhető.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.