Elhunyt Kordás László

Megdöbbenéssel fogadtuk Kordás László harcostársunk halálhírét.
A MASZSZ egykori elnökeként folyamatosan együttműködtünk és segítettük egymás munkáját, küzdelmét. Legközelebbi szövetségesünkként mindig vele vettük fel elsőként a kapcsolatot, vagy elsőként keresett minket.
Országgyűlési képviselőként is folytatta a munkavállalókat érintő kérdések felhangosítását és rendszeresen egyeztetett szövetségünkkel, valamint tagszervezeteinkkel.
Elkötelezett volt a szakszervezeti mozgalom és a dolgozókat érintő kérdések iránt, ezért nagy tisztelet övezte szövetségünkben.
Nyugodj békében Laci!

Kordás László temetése 2023. február 10-én (pénteken) 12.30-kor lesz a Cinkotai temetőben.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.