Szakképzés: kaotikus állapotok

Bár a Nemzetgazdasági Minisztérium szerint minden készen áll a tanévkezdéshez a szakképző intézményekben, a PSZ szerint a szakképzési centrumok körül még kaotikus az állapot.

Bár a Nemzetgazdasági Minisztérium szerint minden készen áll a tanévkezdéshez a szakképző intézményekben, a PSZ szerint a szakképzési centrumok körül még kaotikus az állapot. Nem tisztázták például, mi a feladata a centrumnak és az iskolának.

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatalnak sincs még meg a funkciója – ezt Galló Istvánné mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában 2015. augusztus 24-én. 

A Pedagógusok Szakszervezetének elnöke szerint a hatáskörök nincsenek jogszabályba foglalva, ami bonyodalmakat okozhat Galló Istvánné beszélt az etikai kódex tervezetéről is. 

Nézze meg az interjút!

http://www.pedagogusok.hu/sites/pedagogusok.hu/files/dokumentumtar/20150824_atv_egyenes_beszed_galloi.mp4

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja.

A SZEF delegáltja vezeti az OMB Munkavállalói oldalát

Dudás Katalint, a SZEF delegáltját választották meg az Országos Munkavédelmi Bizottság Munkavállalói oldal ügyvivőjének. Dudás Katalin évek óta segíti a közszolgáltatásokban működő szakszervezetek munkáját, és emellett rendszeresen adja át tudását

A jobb élet reményében – Konferencia meghívó

A jobb élet reményében A kiszámíthatóságtól a munka és magánélet egyensúlyáig – az EU követelmények három tagállam jogharmonizációja tükrében Helyszín: Benczúr Hotel (1068 Budapest, Benczúr u. 35.) Időpont: 2023.03.23. Tovább