Keresés
Close this search box.

Szakképzés: kaotikus állapotok

Bár a Nemzetgazdasági Minisztérium szerint minden készen áll a tanévkezdéshez a szakképző intézményekben, a PSZ szerint a szakképzési centrumok körül még kaotikus az állapot.

Bár a Nemzetgazdasági Minisztérium szerint minden készen áll a tanévkezdéshez a szakképző intézményekben, a PSZ szerint a szakképzési centrumok körül még kaotikus az állapot. Nem tisztázták például, mi a feladata a centrumnak és az iskolának.

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatalnak sincs még meg a funkciója – ezt Galló Istvánné mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában 2015. augusztus 24-én. 

A Pedagógusok Szakszervezetének elnöke szerint a hatáskörök nincsenek jogszabályba foglalva, ami bonyodalmakat okozhat Galló Istvánné beszélt az etikai kódex tervezetéről is. 

Nézze meg az interjút!

http://www.pedagogusok.hu/sites/pedagogusok.hu/files/dokumentumtar/20150824_atv_egyenes_beszed_galloi.mp4

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.