PSZ: nincs szakmai előterjesztés a 9 évfolyamos iskoláról

A Pedagógusok Szakszervezete hiányolja azt az előterjesztést, amely megalapozta volna az eddigi vitát és előkészíthetné a társadalmi párbeszédet.

A köznevelési államtitkár szerint elkezdődhet a társadalmi vita a 9 évfolyamos általános iskola bevezetéséről, a Pedagógusok Szakszervezete azonban hiányolja azt az előterjesztést, amely megalapozta volna az eddigi vitát és előkészíthetné a társadalmi párbeszédet. Erről is szó volt a TV2 Mokka című műsorában 2015. augusztus 25-én. A műsor vendége Galló Istvánné, a PSZ elnöke volt, aki felvetette: mi lesz a középiskolával vagy a tanárképzéssel, ha mégis 9 évfolyamos lenne az általános iskola. Nézze meg a beszélgetést!

Kapcsolódó dokumentumok:

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Nők és szakszervezet

Lezajlott a Szikra Mozgalom által szervezett Nők és szakszervezet című beszélgetés, amelyben két tagszervezetünk tisztségviselője is megszólalat, akik korábban részt vettem a SZEF képzési programjában is. A teljes beszélgetés visszahallgatható.

Küzdelem a szélsőjobb ellen

A március 8-10. között zajlott nemzetközi esemény fő célkitűzése és alapgondolata az volt, hogy a szélsőjobbos politika és ideológia előtérbe kerülése, valamint egyre fokozódó jelenléte kapcsán a résztvevők megosszák a

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.