Keresés
Close this search box.

PSZ: nincs szakmai előterjesztés a 9 évfolyamos iskoláról

A Pedagógusok Szakszervezete hiányolja azt az előterjesztést, amely megalapozta volna az eddigi vitát és előkészíthetné a társadalmi párbeszédet.

A köznevelési államtitkár szerint elkezdődhet a társadalmi vita a 9 évfolyamos általános iskola bevezetéséről, a Pedagógusok Szakszervezete azonban hiányolja azt az előterjesztést, amely megalapozta volna az eddigi vitát és előkészíthetné a társadalmi párbeszédet. Erről is szó volt a TV2 Mokka című műsorában 2015. augusztus 25-én. A műsor vendége Galló Istvánné, a PSZ elnöke volt, aki felvetette: mi lesz a középiskolával vagy a tanárképzéssel, ha mégis 9 évfolyamos lenne az általános iskola. Nézze meg a beszélgetést!

Kapcsolódó dokumentumok:

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Veszélyben Európa zöld átállása?

Beszámoló a Eurofound által szervezett webinárról Habár az Európai Unió deklarált célja, hogy 2050-re teljesen klímasemleges lesz, az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, amik több oldalról megkérdőjelezik ezt: vannak,

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata

A Közép-európai Szakszervezeti Hálózat (CETUN) határozata, amely együttműködésnek Magyarországról a SZEF és a MASZSZ a részese. A szociális Európa bővítése: Az EU konvergenciájának és bővítésének szükségszerűsége Brüsszel, 2024. június 24.