Cikkajánló 2018. október 17. délután

Témák:

Egyetért azzal, hogy több ezer közszolgát küld el az állam? Szavazzon! Díjak az online kampányunkban. Kiszivárgott az előterjesztés: ez lesz a kirúgott hivatalnokokkal. Kiderült, mi lesz a kirúgott hivatalnokokkal. Gulyás Gergely: A kormány célja, hogy rend és tisztaság legyen. Bértárgyalás: felmondta a KASZ a bérmegállapodást, sztrájk is jöhet. Szabó Zsuzsanna, a PSZ új elnöke a politikamentes szakmai egyeztetések híve. Időskori szegénység: újabb szomorú tény derült ki a magyar nyugdíjasokról. Plusz egy szendvics - Diákokkal segít a Budapest Bike Maffia. VIP-ellátás – Benyújtotta népszavazási kezdeményezéseit az MSZP és a Párbeszéd (eü.). A Fidesz is boldogan rásegít a Jobbik válságára. Volner János kilép a Jobbikból. Borkóstoló mellett magyarázzák a magyar rendszert nyugati újságíróknak. A Fidesz alapítványa irodákat nyit az európai fővárosokban. 7. cikk: írásban magyarázkodhat a magyar kormány. Orbán: a magyar határt magyar katonák és rendőrök fogják védeni.. Roszatom-projekt: Finnországban épp megbukik, Paksra pont jó lesz. Új, zöld polgárság Ujhelyi: Tizenkétezer fiatal utazhatja körbe Európát. Gyerekkatonák kiképzését finanszírozó iráni bankokat büntet Washington. Legalizálták a marihuánát Kanadában. Gyerekkatonák kiképzését finanszírozó iráni bankokat büntet Washington. 

Cikkajánló 2018. október 11.

Témák:

Műtőssegédnek képeznék át a minisztériumokból kirúgott tisztviselőket? Kettős Mércében, élőben…( az Almássy térről). NGTT előtt: A munka átalakulása, a digitalizáció és arobotizáció lehetséges . NGTT előtt: Az egészségügy helyzete és fejlesztésiirányai Magyarországon. Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) Kongresszus előkészítő bizottsági ülés. Felmérés készül a nők elleni munkahelyi zaklatásról. Stresszesek a kollégák? Ezt tegye, ha nyugodt és eredményes munkavállalókra vágyik. Hamarosan tilos lesz a hajléktalanság, nagy erőkkel készül a rendőrség. Nehézségek jöhetnek a vállalkozásoknál, kritikus a helyzet a szegényeknél. Rangos nemzetközi kitüntetést kapott az egyik leginkább démonizált magyar civil szervezet vezetője. Kivívták a civilek: immár a kormány szerint is munka az otthon ápolás, és többet is fizet. Bejelentették: 100 ezerre emelik a gyermekek után járó ápolási díjat. MSZP: komoly betegellátási válság van Magyarországon. Az MSZP népszavazást kezdeményez a kormánytagok egészségügyi VIP-ellátásának megszüntetéséről. Kásler: jön a magánegészségügy és a magyarságkutató intézet. SZÉTVÁLIK A MAGÁN- ÉS AZ ÁLLAMI EGÉSZSÉGÜGY. Alapítványi iskolákba menekülnek a tanárok. Bekeményíthet az amerikai nagykövet a CEU ügyében. Amerikai képviselők államtitkárukon kérik számon a független magyar médiatámogatás visszavonását – Lapszemle. Az A38 is lemondott egy rendezvényt, politikai okok derengenek a háttérben. A független sajtó teljes kizárásával avat pécsi sportakadémiát Orbán. 5 milliárd helyett majdnem 12 milliárd közpénzből épül a Honvéd új stadionja. Mire szavaznának, akik amúgy nem szavaztak? Fagyszabadság és nyári szieszta. Rég nem nőtt ekkorát a nyugdíjas-infláció. Felértünk a csúcsra, innen már lefele vezet az út. CSATH MAGDOLNA: NINCS AZ A VÉSZHELYZET, AMIT A VALUTAALAP VIZIONÁLT. Egyelőre nem lesz egyszámjegyű SZJA. Szociális bérházat építhet Zugló. Törvény mondja ki, megtévesztették a devizahiteleseket! – MSZP. Tűzifapénzért voksok: a szavazatokat besöpörték, a pluszforrás nem látszik. Úgyis rajtunk verik le a balhét! – kis híján megismétlődött Olaszliszka. Jó hír az Ausztriában dolgozó magyaroknak. Blair új népszavazást akar a Brexitről. Szenzációs leletet találtak az M4-s autópálya építése közben – videó. Megtaláltak 170 műkincset Hollandiában, amit még a nácik raboltak el. Átlépte az OLAF ingerküszöbét a kisvárdai öko-filmpark. Három, maffiamódszerekkel végrehajtott gyilkosság - Európában is veszélyes pálya az újságírás. Az olasz kormány is megtalálta az ellenségét: a médiát. Baleset történt a Szojuz űrhajóval. A kéményseprők üdvözlik Tarlóst.  

Cikkajánló 2018. október 17.

Témák:

Állami vezetőket képző szakot indítana a közszolgálati egyetem. Hadházy: Már százezres nagyságrendben írták alá a petíciót az Európai Ügyészségről. Hadházy elárulta, hányan írták alá eddig a petícióját. Microsoft-botrány? Polt Péter szerint nincs itt semmi látnivaló. Visszakéri a cafeteriába a kedvezményes munkáltatói befizetési lehetőséget a Bankszövetség. NEM TÖBB A TRÜKKÖZÉS A BÉREKKEL. Áldás vagy átok a bérplafon? Megtévesztő statisztika: a többség keresi a kevesebbet. Annyit foglalkozik az ügyintézéssel, mint a gyerekeivel, és csak 7 órát alszik? Nem normális, de átlagos. A nyugdíjpénztárak piacára is beléphet a magyar állam. Garanciaalap jöhet a nyugdíjpénztáraknál, a tagok fizetnék a feltöltést. Brüsszelnek elege lett, ez a figyelmeztetés fájni fog a kormánynak. Egy nap alatt kivégezte a parlament a lakástakarékokat. Megrohamozták a bankfiókokat a lakástakarék miatt. Lakástakarék-szerződést hirdetett a pécsi KDNP-s képviselő. Nálunk ezért járnak kevesen tüntetni. Valósuljon meg a tisztes munka!!! – Galéria. Minőségi tanúsítványt kaphatnak a magánegészségügyi szolgáltatók. Hogy lesz ebből pénz? – fél éve nem fizetnek a kórházak. NAGYOBB BIZTONSÁGBAN VAGYUNK AZ ELEKTRONIKUS EGÉSZSÉGÜGGYEL. ELTE társadalomtudósok: alkotmányellenes lehet a gender-szak eltörlése. Százmilliós kártérítést ítéltek meg roma diákoknak. Önvédelemre tanítják a dél-afrikai lányokat. Elmarasztalták Magyarországot a tankönyvpiac államosítása miatt. Megemelik az MMA-tagok életjáradékát. Ez elég menő lesz: élőben lehet követni Rembrandt Éjjeli őrjáratának a restaurálását. Meghalt Nagy Sándor Tibor. Meghalt Baleczky Annamária. Orbán tanácsára az MNB megtízszerezi az aranytartalékot. Egyre szélesebb a bérolló: hihetetlen különbségek a boltosok bérei között. Ezt tette az Orbán-kormány a nyugdíjasokkal 8 év alatt. Mit kell tudni az özvegyi nyugdíjról?. Ifjúsági garancia program: 100 ezer fiatal állt így munkába. Magyar Szakszervezeti Szövetség Nőtagozata: a munka világa és a családok. Neked is ilyen biztos az állásod? Bizakodók a magyarok. 100 millióval nőtt egy év alatt az éhezők száma. A magyar gyerekek harmadát fenyegeti szegénység vagy társadalmi kirekesztettség. Csizmadia Ervin: Magyarország védelmezői a töröktől az EU-ig. Van-e kiút a velünk élő válságból? Bod Péter Ákos: Válság után, válságok előtt. Szép új világot ígérnek a budapesti fejlesztésekben a nagy Orbán-Tarlós-alku után. Internetre költöznek a magyar börtönök. 1,7 milliárd forintot felejtett el valaki befizetni a NAV-nak. Az ENSZ is bírálja a kormányt a hajléktalanszabályok miatt. Csak előkerültek a rendőrök a hajléktalanok vegzálására. Marabu FékNyúz: Itt élned, halnod kell. Latorcai János kimondta: Mahachulalongkornrajavidyalaya – videó. Karafiáth: Tizenöt éves lány mehet gruppenbe?. 15 éve halt meg minden idők egyik legnagyobb magyar sportolója. Berlin sarcot fizetett a magyaroknak. Évszázados aszály - Tovább csökkent a Duna vízszintje.   

Cikkajánló 2018. október 10.

Témák:

Titokban készül a nagy leépítésre a kormány (az Almássy térről). Valósuljon meg a tisztes munka!!! (konferencia az Újvárosházán). VKF: EREDMÉNYESEK VOLTAK A BÉRMEGÁLLAPODÁSOK. Túl optimisták voltunk: még elkeserítőbb a valóság az átlagbérről. Játék a munkajoggal. A tisztes öregkort veszik el. A kormány halálra ítélte, de még nem kell temetni a cafeteriát. Várólisták: van műtét, amire akár 1-2 évet is várni kell. A tanácsadó testület után főigazgatót is kap a gyógyszerhatóság. Az orvosi méltóság végállapota. 5 év múlva itt kasztrendszer lesz. Tüntettek a Corvinus Egyetemért. Sokkal kevesebb esélye van a kelet-magyarországinak a diplomára, mint a budapestieknek. "Feszültségek és áthallások": újabb MTA-konferenciát kaszáltak el. Nyílt levél – Aggódik Prőhle leváltása miatt a Szépírók Társasága. Pröhle kirúgásának utóélete: Titok. Hogy lesz-e egyáltalán pályázat. A Filmalap 3,4 milliárdot osztott szét szeptemberig. Hagyománnyá vált viharos magyar jelenlét Frankfurtban. Hányó szörnnyel álltak bosszút az újságírókon. Elhunyt Montserrat Caballé. Nyolcezer fővel növelnék a Honvédség létszámát. Annyian verik a kalauzokat, hogy a Btk.-t is szigorítani kellene miatta. Nőkkel szembeni előítéletekre tanította HR-robotját az Amazon, nem örültek a cégnél. A digitalizáció sem segít a nők helyzetén. Igazságtalan, de a többség támogatná a háromgyerekes nők adómentességét. Megbukott a referendum, de marad a kirekesztés. "Egyszeri szavazás, őrjöngő tömeg" – totális háború a bírói karban. Volner-ügy: paktumot gyanít a Jobbik, Kövérről és Dúró Dóráról pletykálnak. Feléleszti Orbán az ellenállást. Orbán rábeszélte Tarlóst az újraindulásra. Szent életű dervisnek nevezte Orbán a Budát ostromló Gül babát. Elszabadultak a zöldségárak és a tűzifa is egyre többe kerül. Lehet olyan, hogy két évig is uniós forrás nélkül marad Magyarország. Közép-Európában turnéznak az Európai Szocialisták. Brexit: tízszeresére nőtt a francia állampolgárságot kérő britek száma. Tízezrek tüntettek Macron reformtervei miatt. Új frontok nyílnak a világpiacon, újabb olajválság is jöhet. A klímaváltozás globális hatásainak elemzéséért jár a közgazdasági Nobel-díj. Csak óvatosan! Mindennapos fenyegetés a netes adathalászat. Figyelmeztet a Nébih: nem minden tök ehető!  

Cikkajánló 2018. október 16.

Témák:

Kivégzik a lakáskasszát. Egy gombnyomással veszik el milliók otthonteremtési álmait. A nagyoknál talán túlélhet a cafeteria. A kormány már tudja, hogyan seprűz ki százezer embert a közszférából. Közszféra-leépítés: racionális vagy átgondolatlan lépés? Lehetetlen a közszférából elbocsátottak tömeges átképzése, többhetes sztrájk is jöhet. Elbocsátások: pánikkeltés a „halállista”? Leépítés - A muzeológus is beülhet diplomával teremőrnek. EPSU honlapon a "Többet a Köznek!". 24 milliárd forint jut a kulturális területre az EFOP forrásaiból. Csak egy kicsit lép a kormány, nem teljesíti az otthonápolók követelését. Nincs elég kesztyű és gázpalack, vizsgálatok állhatnak le a járványügyi központban. Közpénzből épített gyógyfürdőt vett Mészáros, de nem kér a tb-kártyás betegekből. Újabb tanársztrájk jöhet, ha a kormány nem hajlandó lépni. Sokkal magasabb fizetést kapnának a pedagógusok, ha ezen végre változtatnának. Végleges: a kormány megszüntette a társadalmi nemek szakot. Perverz videót rendezett hallgatóival az NKE egy tanszékvezetője, nem taníthat tovább."Idegengyűlölő, rasszista és antiszemita" - mondták rá belga lapokban, pert indított Trócsányi. „December 20.-án jelentik be, hogy kirúgnak minket” - leépítéstől félnek a Hír- és az Echo TV-nél. Bértárgyalások - Forró ősz érkezik a győri Audiba? Felfüggesztettek három magyar uniós programot Brüsszelben. Átlagosan 17 ezer forint pluszpénzt kapnak novemberben a nyugdíjasok. Mindent tudni akar a nyugdíjasokról a kormány. És a migrációról is. A MUNKÁLTATÓ LÉPHET FEL A BÉRDISZKRIMINÁCIÓ ELLEN. Az állam és a társadalom is a nők dolgának tartja az idős családtagok gondozását. Nem jön házhoz az ingyentüzelő. Hajléktalan-rendelet: brutális szabály, csöndes hajnal. Mentőket is bevetnek a hajléktalanok elleni háborúba. Családok tíz négyzetméteren: gondnoknak nevezett verőemberek felügyelnek a speciális albérletekben. Másfél millióan csúsznak a hiteltörlesztővel. Kevesebb a gondban lévő hazai adós. Devizahiteles-perek: a Kúria lehűtötte az újraéledő reményeket. Hitelközvetítőket ítélt letöltendő börtönbüntetésre a bíróság. Jóval több a gyanús közbeszerzés 2010 óta. Évi másfél milliárdot kap Áder kedvenc alapítványa. Október 23. – Együtt tüntet Jeszenszky, az MSZP, Hadházy és a Momentum. Meghalt a Microsoft társalapítója. Nincs pénze Bulgáriának az Eurovíziós Dalfesztiválra. Kiskunfélegyházán lehet az új magyar fegyvergyár. Felmérés: Mi, magyarok túl könnyen megbocsátunk a szexuális zaklatóknak. Tillát nem védi meg a szakszervezet – beindultak a TV2 őszi műsorai.  

Cikkajánló 2018. október 9.

Témák:

Nagy változást hozhat a béremelési tervezet: ennyivel emelkedhet a fizetése. Jövőre bevezetnék a diplomás garantált bérminimumot. Szakszervezetek: jöhet a minimálbér emelés, diplomás bérminimum? KEZDŐDNEK A JÖVŐ ÉVI BÉR EGYEZTETÉSEK, VKF. Átalakítaná az egykulcsos adórendszert a MASZSZ. 100 munkavállalóból 69 keresete nem éri el az átlagbért, itt a megoldás. Nincs szó bérrobbanásról - Tordai Bence . Újabb kétéves bérmegállapodást szorgalmaz a Közlekedési Munkástanácsok Szövetsége. Kivándorlás? 700 ezerért keresnek magyar szakmunkást Ausztriába. Nagyot nőtt az infláció, közel hat éve nem volt ekkora drágulás (3,6 %). IMF: a világban nem, de Magyarországon jó irányba mennek a dolgok. Műtőssegédnek képeznék át a minisztériumokból kirúgott tisztviselőket. Még októberben kirúghatnak 10 ezer államigazgatási dolgozót. Ezekről munkákról álmodnak a hetedikesek - érdekes fogalalkozások a toplistán. Csökkenhet a tananyag történelemből. Kisfilm készült szülőkről, akiknek coming outolt a gyerekük. A diákok fele dolgozik a diákvállalkozások szövetsége szerint. Több ezer gyógypedagógus hiányzik, mégsem engedik őket a főiskolára. Megszűnik az állam fenntartói szerepe az egyetemeken. Így reparálja a kabinet az oktatást: tandíjmentesség helyett tandíjemelés. Mindössze 45 gyerekpszichiáter dolgozik az állami intézményekben. Az államtitkár kiszorítása után újabb „kényszerszabadságok” a humán tárcánál. Családbarát Munkahely kitüntetést kapott a Mentőszolgálat. Megvan, mikor postázzák a nyugdíjprémiumot. Magyarországra hozná a pápát Semjén. A hollandul beszélő Jézus, meg az egyszerű emberek - változás előtt az EU. Üzenet a Fidesznek: gyilkossággal vádolom önöket!. Két amerikai közgazdász kapta a közgazdasági Nobel-emlékdíjat. Gyomorgörcs a munkahelyen – ismerős? Magasabb fizetést kapott a fiatalabb, képzetlenebb dolgozó, döntött a Kúria. Bűnözőket segít, az ön zsebéből húz ki pénzt, és Alaptörvény-ellenes - így fest egy tuti kormánybiznisz. Jelentősen elszaporodtak a patkányok a fővárosban. Fogalma nincs az orvosoknak, miért születik ennyi gyerek végtagok nélkül a francia vidéken.  

Cikkajánló 2018. október 12. Reggel

Témák:

(Huszonhatszor a „Többet a Köznek!” )

1., Bruttó 190 ezres minimálbért akar jövőre a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma. 2., Jelentős béremelést akarnak a szakszervezetek. 3., Jelentős béremelést szeretne elérni a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma. 4.,190 ezer forintos minimálbért akarnak a szakszervezetek. 5., A SZEF és tagszervezetei ezért egész hónapos akciósorozatot kezdtek. 6., A közszolgálati dolgozókon spórol a dőzsölő kormány. 7., Bruttó 190 ezer forintos minimálbért javasol a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma. 8., Jelentős béremelést szeretne elérni a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma. 9., Jövőre jöhet a 190 ezer forintos minimálbér?. 10., Számíthatunk a közel jövőben béremelésre? 11., A közszolgálati dolgozókon spórol adőzsölő kormány. 12., Jókora minimálbér-emelésért szálltak harcba a magyarországi szakszervezetek. 13., A harc megkezdődött: ha ez sikerül, óriási béremelések jönnek Magyarországon – Vagy óriási leépítések. 14.,190 ezer forintos minimálbért szeretne a SZEF. 15., Jelentős béremelést szeretne elérni a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma. 16., Jelentősen növelné a minimálbért a Szakszervezetek Együttműködési fóruma. 17., BRUTTÓ 190 EZRES MINIMÁLBÉRT AKAR 2019-RE AZ EGYIK SZAKSZERVEZET. 18., Hatalmas minimálbér-emelést szeretne a SZEF. 19., Bruttó 190 ezres minimálbért akar jövőre a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma. 20., Bemondtak egy nagy számot: ekkora béremelést akar egy szakszervezet. 21.,190 ezres minimálbért szeretne jövőre egy szakszervezet. 22., Pintér Sándortól vár válaszokat a köztisztviselők szakszervezete. 23., Szakszervezetek: jöhet a minimálbér emelés, diplomás bérminimum? 24., Jövőre bevezetnék a diplomás garantált bérminimumot. 25., Nagy változást hozhat a béremelési tervezet: ennyivel emelkedhet a fizetése. 26., Jövőre bevezetnék a diplomás garantált bérminimumot. Még változhat a cafeteria, reménykedhetnek a dolgozók. Bérletet és Erzsébet-utalványt kap cégétől a legtöbb munkavállaló. Eredményesek voltak a bérmegállapodások. Késnek a bértárgyalások a BKV-nál. Tizenöt százalékos béremelést szeretnének a Volánnál. "Aggodalommal fogadtuk e híreket" - nem hívták egyeztetésre a felsőoktatási szakszervezetet. Megnyílt a V4-es országok kortárs filmszemléje Prágában. Felfüggesztették a sztrájkot a román fuvarozók. Vér folyt Franciaország utcáin, Macron bajban van. Tömeges kirúgással fenyeget a Volkswagen vezére. Így fest a budapesti erősorrend. A Jobbik beáll Hadházy mögé, támogatják az Európai Ügyészséghez való csatlakozást. 2,5 milliárdért készül a Nemzeti Ménesbirtok. A Kúria szerint nincs új teendő a devizahitelekkel. Nem számít egy 20 milliárdos csalássorozat az ügyészségnek, ha balos politikusokra is rá lehet menni. Nem megszűnik, hanem szintet lép a Felház. Megalakult a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje. A HR-esek szerint valami nagyon hiányzik a fiatal munkavállalókból - de ők nem így látják. Netflix-függőség. Miért hal meg korán a magyar? Csányi Vilmos: Ez valójában egy balkáni ország. Ötvenezer forint értékű élelmiszert dob szemétbe egy magyar család. Mi lesz, ha a világ elkezd szabadulni a dollártól? Szabadsága alatt rúgták ki a férfit, zseniális, ahogy visszavágott. Tüntető katonák sétáltak be hozzá, a miniszterelnök inkább fekvőtámaszozni kezdett velük.  

Cikkajánló 2018. október 8.

Témák

Érdekvédők a tisztességtelen kormány ellen. Az unióban csak három országban rosszabbak a jövedelmek, mint nálunk. Közel 50 ezren támogatják a szakszervezeteket a kormánnyal szemben a közszféra leépítésének kérdésében. Sikeresnek ítélték a közszolgálati konzultációt a szakszervezetek. CIVILEK KÖVETELIK: AZ ÁLLAM GARANTÁLJA, HOGY MINDEN MAGYAR MUNKAVÁLLALÓ SZAKSZERVEZETI TAG LEHESSEN!. Radikális változtatások kellenek a dolgozó emberek megbecsülésének visszaszerzéséhez. Döbbenetes tények a magyar fizetésekről - a többség csak ennyiből él. Megtévesztő statisztika: a többség keresi a kevesebbet. A Liga 250 ezer feletti bérminimumot akar. EVDSZ: Felhívás aláírásgyűjtésre!. Budapesti szeméthegyek - megszólalt a szakszervezet. Lázár János a nemzeti vagyon ékköveként szeretné látni a Ménesbirtokot. Mintagazdasággá válhat Mezőhegyes. Kik járnának a legrosszabbul a megállapodásnélküli Brexit esetén? Felturbóznák a vasárnapi boltzárat - itt a javaslat. Folyamatos sztrájkok, zuhanó részvények: leáldozott a Ryanair csillaga? Egyre nagyobb a hiány pilótákból és ezt már az utasok is megérzik. Vallott a BKV: 300 járművezető hiányzik a pesti járatokról. Új gyülekezési törvény: tüntetni nem kell félnetek  jó lesz. Mi lenne, ha fellázadnának a szegények, és elkezdenék a NER-lovagok magántulajdonát megsemmisíteni? A szegények nem tudnak elég hangosan gágogni, meg is kopasztják őket. Már a fiatalok is félnek, hogy nem lesz nyugdíjuk? A fiatalok harmada kieshet a felsőoktatásból. Az egyenruha sem védi meg az iskolás lányokat a zaklatástól. Kislányoknak küldte meg a péniszfotóját, felfüggesztettet kapott, most azt mondja: leszarom. Palkovics: a Corvinuson indult folyamatot az egész felsőoktatásra szükséges kiterjeszteni. Már az engedélyeket szerzi be a CEU a bécsi költözéshez. Ha nincs cipő, elveszik a gyereket - segítség helyett szívat az állami védelem. Megvezetik az időseket. Akár évekig is elhúzódhat a kirúgott szívsebész elleni etikai vizsgálat. Eltűnnek az országból a háziorvosok. Gulyás: A közigazgatási bíróságok létrejöttével emelni kell a bírói fizetéseket. Erre lehet pályázni az MSZP jótékonysági alapjánál. Mélyütést kapott a Jobbik, és a belharcnak még nincs vége. "Betiltották" az Orbán. Erdogan találkozó elleni DK-s tüntetést. Szabad szombat vagy munkanap? Minőségi csere mint munkáltatói felmondási indok. Bekeményítettek a fiatalok – már nem tehetnek meg mindent a munkahelyek. Orbán Gáspárék nem szerveznek több Felház-alkalmat. Már keresik Orbán Viktor új szakácsát. Minisztériumi vizsgálatot követel a zaj miatt a X. kerületi önkormányzat. Olyan tömeg volt egy MÁV-vonaton, hogy kutyás rendőrök szedték le az utasokat. Krucsai Zsolt és Szűcs László 1 óra 5 perc alatt ásták ki a gödröt - Másodikok lettek a vásárhelyi sírásók.  

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információk

Rendben

Weboldalunk bizonyos területein sütiket („cookies”) alkalmazunk. A sütik lehetővé teszik a weboldal számára, hogy felismerje, amennyiben Ön korábban azt már meglátogatta. A sütik segítenek nekünk megérteni, hogy a weboldal melyik része a legnépszerűbb, mert látni engedik, hogy látogatóink mely oldalakra lépnek be és mennyi időt töltenek ott. Ennek tanulmányozásával a weboldalt jobban tudjuk igazítani az Ön igényeihez, és még változatosabb felhasználói élményt tudunk nyújtani Önnek azáltal, hogy a sütik egyebek mellett megjegyzik a beállításokat, így nem kell azokat újra bevinnie, ha egy új oldalra lép, emlékeznek az Ön által korábban bevitt adatokra, ezért azokat nem kell újra begépelnie, elemzik a honlap használatát annak érdekében, hogy az így nyert információk felhasználásával végrehajtott fejlesztések eredményeként az a lehető legnagyobb mértékben az Ön elvárásai szerint működjön, könnyen megtalálja az Ön által keresett információt, és figyelemmel kísérik hirdetéseink hatékonyságát.

Szociális Jogok Európai Pillére - SZEF-FES konferencia 2017. november 23.

A konferencia érdemi része 5 perc 40 másodperc után kezdődik.
A vágott, szerkesztett változat hamarosan megtekinthető itt.