A szakszervezetek szerepe a jobboldali szélsőségekkel és a jobboldali populizmussal szemben

A Friedrich Ebert Alapítvány központja 2015. november 11-12-én nemzetközi konferenciát szervezett

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Friedrich Ebert Alapítvány központja 2015. november 11-12-én nemzetközi konfernciát szervezett  „A szakszervezetek szerepe a jobboldali szélsőségekkel és a jobboldali populizmussal szemben: kihívások, esélyek és eszközök” címmel.

A magyar szakszervezeti meghívottak között a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma is képviseltette magát. A rendezvényen részt vettek: Földiák András SZEF elnök, Papp Katalin KKDSZ megbízott elnök és Dr. Mayer Lajos a SZEF Nyugdíjas Választmányának elnöke.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Svéd delegáció fogadása

Budapestre látogatott a Saco-S, azaz a svéd központi közigazgatásban dolgozók szakszervezete. Kollégáink közel 3000 taggal, 60%-os szervezettséggel bírnak az államigazgatásban. A SZEF elnöke és irodavezetője mellett a Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége

SZEF workshop vezetőknek

A legkitartóbb kollégák már az 5. ciklusban járnak a SZEF oktatási programjában. Most 2 napos workshop keretében szakszervezet történelemmel, társadalomismerettel, a szociális Európa intézményvével ismerkedtek és a klíma/válságon gondolkodtak közösen.

Szeptemberi EGSZB vélemények

Sürgős intézkedéseket kell elfogadni az uniós polgárokat és fogyasztókat fenyegető energiaszegénység megelőzése és kezelése érdekében. Az EGSZB szeptemberi Plenáris ülése által elfogadott állásfoglalás és érdekesebb vélemények Az energiaszegénység kezelése és