Az MKKSZ sajtóvitát kezdeményez a magyar reálbér mértékének ügyében

Magyarországon a szakszervezet egy vicc? – Boros Péterné válasza

A Magyar Nemzet július 6-i számában Gazdag László közgazdász a Véleményrovatban „Magyarországon a szakszervezet egy vicc” címmel fontos témáról fejtette ki véleményét.

Az írás számos pontjával vitatkoznunk kell – ezt meg is tesszük – de a felvetés, hogy hazánk reálbérei miképp viszonyulnak az európai átlagokhoz, valamennyiünk figyelmére méltó.

Gazdag László cikkének teljes szövege itt olvasható 

Boros Péterné, az MKKSZ főtitkára vitacikkben válaszol az írásra, s amikor a kéziratot a Magyar Nemzet szerkesztőségébe eljuttatta, egyben egy sajtóvita elindítását is kezdeményezte ebben a fontos kérdésben.

Az alábbiakban közreadjuk a megjelentetésre megküldött vitacikk teljes szövegét.

Forrás: www.mkksz.org.hu

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Nemzeti Konzultáció az oktatásért!

ORSZÁGOS TÜNTETÉS A BUDAPESTI KOSSUTH TÉREN! A Pedagógusok Szakszervezete és noÁr országos tüntetést szervez 2022. november 26-án! Kora délután a petíciónkat adjuk át a Belügyminisztérium képviselőjének, majd közösen átvonulunk a

Lefolyt 2022. évi közalkalmazotti reprezentativitás vizsgálat

A lefolyt 2022. évi közalkalmazotti reprezentativitás vizsgálat eredményeként a szakszervezeti konföderációk közül egyedüliként a SZEF érte el az országos közalkalmazotti reprezentatív konföderáció besoroláshoz szükséges 5%-ot meghaladó közalkalmazotti szakszervezeti tagság mértékét.