A PSZ XXIV. Kongresszusa 2015. július 3-án és 4-én tartotta ülését Szolnokon

A küldöttek elfogadták az Elnökség éves beszámolóját a 2014/2015. tanévben végzett munkáról, valamint az Országos Számvizsgáló Bizottság és az Etikai Bizottság tájékoztatóját.

A PSZ XXIV. Kongresszusa 2015. július 3-án és 4-én tartotta ülését Szolnokon.

A küldöttek elfogadták az Elnökség éves beszámolóját a 2014/2015. tanévben végzett munkáról, valamint az Országos Számvizsgáló Bizottság és az Etikai Bizottság tájékoztatóját.

A Kongresszus a Polgári Törvénykönyv társadalmi szervezetekre vonatkozó előírásai szerint módosította a szervezet Alapszabályát, továbbá tárgyalta a PSZ szövetségpolitikáját és feladatokat határozott meg az Ügyvivő Testület és az Országos Vezetőség számára.

Személyi kérdésekben is született döntés: Tarnay Attilát, a PSZ Csongrád Megyei Szervezet elnökét a PSZ második alelnökévé választották.

A Kongresszus második napján a küldöttek a köznevelési rendszer működésének legfeszítőbb gondjairól tanácskoztak. A kétnapos ülés egy záródokumentum elfogadásával fejeződött be, amely az alábbi linken olvasható.

Kapcsolódó dokumentum:

A PSZ XXIV. Kongresszusának állásfoglalása a köznevelés aktuális kérdéseiről-2015-07-04.pdf

Kapcsolódó galéria:

psz_kongresszus_2015

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.