Keresés
Close this search box.

SZEF – C/1 pályázat 2014

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A SZEF-HEZ TARTOZÓ ÁGAZATI SZAKSZERVEZETEK TISZTSÉGVISELŐI,

SZAKSZERVEZETI TAGOK SZÁMÁRA

 

Pályázat kódja: SZEF-C/1.

Pályázat elnevezése: „Új munkahelyi szervezeteket (alapszervezeteket) alapítunk”

Pályázati követelmény: Új munkahelyi szervezet (alapszervezet) alapítása

Az új munkahelyi szervezet (alapszervezet) ismérvei:

a/Az új munkahelyi szervezet (alapszervezet) alapítását megelőző 6 hónapon belül az adott munkahelyen nem működött olyan munkahelyi szervezet (alapszervezet), amelynek ágazata a SZEF-hez tartozik.

b/ Az új munkahelyi szervezetnek (alapszervezetnek) legalább 15 aktív munkavállaló tagja van (30 főnél kevesebb munkavállalót foglalkoztató munkahelyeken a taglétszám legalább 10 fő aktív munkavállaló).

c/ Az új munkahelyi szervezet (alapszervezet) tagsága megválasztotta a munkahelyi szervezet (alapszervezet) legalább 1 + 1 fő tisztségviselőjét (egyik tisztségviselő a munkahelyi szervezet (alapszervezet) hivatalos képviseletére jogosult személy, a másik tisztségviselő a pénzügyi gazdálkodás ellenőrzésére jogosult.)

A választásról a választáson résztvevők aláírását tartalmazó jelenléti ív és a választást igazoló jegyzőkönyv készült.

d/ Az új munkahelyi szervezet (alapszervezet) vezetősége (tisztségviselői) bejelentkezett a munkáltatóhoz, a bejelentkezést a munkáltató tudomásul vette.

e/ Az új munkahelyi szervezet (alapszervezet) pénzintézetnél önálló bankszámlát nyitott, a bankszámlanyitáshoz szükséges aláírási címpéldányt az adott ágazati szakszervezet országos központja igazolta.

Vagy

Az új munkahelyi szervezet (alapszervezet) nem nyit pénzintézetnél önálló számlát, a tagdíjbevétel 100 %-át az ágazati szakszervezet központi számlájára utalja. Az erről szóló megállapodást az ágazati szakszervezet országos központjával megkötötték.

f/ Az új munkahelyi szervezet (alapszervezet) bejelentkezett az ágazat illetékes országos szervezetéhez és megtörtént az első tagdíj átutalása.

A pályázat nyílt.

A pályázaton azok a szervező munkát végző egyének (választott tisztségviselők, vagy arra vállalkozó személyek) vehetnek részt, akik megállapodnak valamelyik – SZEF-hez tartozó – ágazati szakszervezettel annak új munkahelyi szervezete (alapszervezete) alapítására.

A pályázat benyújtható: 2014. február 15-től folyamatosan 2014. augusztus 15-ig.

A benyújtott pályázatok értékelése, és a pályázatok értesítése: a pályázat benyújtását követő 30 napon belül.

A pályázat megvalósításának időszaka: 2014. február 15. – 2014. augusztus15.

Pályázati díj:

–          az új munkahelyi szervezet (alapszervezet) fentiek szerint történő alapításának igazolásakor nettó 50 ezer forint jutalom,

–          az új munkahelyi szervezet egy éves működését követően további nettó 100 ezer forint jutalom.

Előfinanszírozás: nem lehetséges. (A pályázat megvalósítására vállalkozó személy igazolt költségei maximum 30 ezer Ft összegben elszámolható. A költségigényt a pályázatban konkrétan meg kell jelölni, amelynek alapján nyújtható be az elszámolás.)

A pályázat értékelése és a pályázati díj teljes összegének kifizetése: az új munkahelyi szervezet (alapszervezet) alapításának igazolását követő hónap 30. napjáig, illetve az egyéves működés igazolását követő hónap 30. napjáig.

Budapest, 2014. február 11.

Szakszervezetek Együttműködési Fóruma

Ügyvivő Testülete

Kitöltendő és beadandó pályázati adatlap: C/1 Adatlap

A pályázati felhívás a csatolmányból letölthető.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Megemlékeztünk Somogyi Béláról

2024. február 16-án újból megemlékeztünk a becstelenül meggyilkolt Somogyi Béláról és Bacsó Béláról. Idén először 3 helyszínen, köztük egy városi sétával egybekötve igyekeztünk minél többet megtudni a korról és Józsefváros