Keresés
Close this search box.

SZEF – A/1 pályázat 2014

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A SZEF-HEZ TARTOZÓ ÁGAZATI SZAKSZERVEZETEK

MUNKAHELYI SZERVEZETEI (ALAPSZERVEZETEI) SZÁMÁRA

  

Pályázat kódja: SZEF-A/1.

Pályázat elnevezése: „Erősítjük munkahelyi szervezetünket”.

Pályázati követelmény:

A pályázaton résztvevő munkahelyi szervezet (alapszervezet) vállalja, hogy a pályázati idő kezdetén igazolt taglétszámát minimum 10 fő aktív munkavállaló új taggal növeli és azt – a taglétszám növekedés igazolásától számított – legalább 12 hónapig megtartja.

A taglétszám növekedés igazolásának módját és az igazolás alapjául szolgáló dokumentumot a pályázatban kell megjelölni (pl. a Magyar Államkincstár által küldött lista a tagdíjlevonásról vagy más, a pályázók által teljes bizonyító erejű okiratnak minősített dokumentum).

A pályázat nyílt.

A pályázat benyújtható: 2014. február 15-étől folyamatosan 2014. augusztus 15-ig.

A benyújtott pályázatok értékelése, és a pályázatok értesítése: a pályázat benyújtását követő 30 napon belül.

A pályázat megvalósításának időszaka: a legalább 10 fő aktív munkavállaló új taggal történő növekedés igazolását követő hónap első napjától számított 12 naptári hónap.

Pályázati díj: 200 ezer forint/szervezet. Minden további 10 fős növekedés esetén további 100 ezer forint, de maximum 500 ezer forint.

A pályázati díjat kizárólag a szakszervezet (a SZEF, az ágazati szakszervezet, az alapszervezet) népszerűsítését, ismertségét segítő, támogató célra (rendezvényre, eseményre) lehet elkölteni. A pályázónak a pályázatában meg kell jelölnie, hogy konkrétan milyen célra kívánja felhasználni az elnyert összeget. A TpB a pályázat elfogadásáról szóló visszaigazolásában a pályázati díj tervezett felhasználásának jóváhagyásáról is értesíti a pályázót. 

Előfinanszírozás: legalább 5 fős növekedés elérését követően – igénylés alapján leghamarabb a pályázat megvalósítása időszakának harmadik hónapjában – maximum 100 ezer forint.

Előfinanszírozási igény esetén a pályázónak engedélyezni kell bankszámlájára a SZEF részéről történő inkasszó benyújtását arra az esetre, ha a pályázat – a TpB által elfogadott és visszaigazolt tartalommal és határidőre – nem valósul meg.

Amennyiben a pályázónak nincs saját bankszámlája, – előfinanszírozási igény esetén – más garanciát kell megjelölnie, amelynek elfogadásáról a TpB dönt.

A pályázat értékelése és a pályázati díj teljes összegének kifizetése: a pályázat megvalósítása időszakának lejártát követő hónap 30. napjáig.

Budapest, 2014. február 11.

Szakszervezetek Együttműködési Fóruma

Ügyvivő Testülete

Kitöltendő és beadandó pályázati adatlap: A/1 Adatlap

A pályázati felhívás a csatolmányból letölthető.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Csóti Csaba a Klubrádióban

Csóti Csaba volt a Klubrádió Szolidaritás című műsorának a vendége. A SZEF elnöke a szakszervezeti oktatásról, valamint a közszféra helyzetéről beszélgetett a műsorvezető Selmeci Jánossal. Meghallgatom a a Klubrádió Szolidarítás

SZEF alapszintű oktatás 2. csoport zárónap

Szervezkedő munkavédelem a közszférában. 2024. március 9-én ezzel a témával zárult az alapszintű képzési programunk. “Nem is tudtam, hogy ilyen izgalmas a munkavédelem. Feszélyezett eddig, hogy nincs elég tudásom, de

Megjelent az EGSZB Munkavállalói csoportjának a kiadványa

A SZEF elkötelezett az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság (EGSZB) prioritási dokumentumában megfogalmazott célok elérése tekintetében. A most közzétett kiadvány különösen fontos, hiszen az EU soros elnökségét 2024 második felétől