Keresés
Close this search box.

Együtt az egészségért és a munkabiztonságért!

Éves ETUI- HESA munkavédelmi konferencia

Az ETUI (Európai Szakszervezeti Intézet) Munkaegészségügyi- és Munkavédelmi Osztálya évente rendez az Európai Munkaegészségügyi- és Munkavédelmi Ügynökségbe delegált képviselőknek és a helyetteseiknek egy szemináriumot, ami lehetőséget biztosít a résztvevőknek a témával kapcsolatos aktuális helyzet megismerésére és eszmecserére.

A szemináriumot Laurent Vogel, az ETUI-HESA igazgatója nyitotta meg, aki elmondta, hogy a konferenciának három fő célja van:

  • Felépíteni a témát érintő kapcsolatrendszert, figyelemmel kísérni, hogy mi történik az EU-ban ezzel kapcsolatban, és javítani a tevékenységünkön
  • Hidakat építeni a különböző országok között
  • Megismerni az ETUI osztályának tevékenységét és tájékoztatni őket arról, hogy mire lenne szükség a különböző országokban.

A rendezvényen a SZEF képviseletében Nemeskériné Koller Erika, nemzetközi titkár vett részt.

A beszámoló teljes szövege a csatolmányban olvasható.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

A SZEF delegáltja az ILO 112. ülésén

Új társadalmi szerződés szükségessége, veszélyes anyagok a munkahelyeken, az ápolás, mint társadalmi kérdés, az alapvető jogok érvényesülése a munkahelyeken Beszámoló az ENSZ Nemzetközi Munkaügyi Szervezete, az ILO 2024 júniusi, 112.

Új vezetőséget választott a SZEF Ifjúsági Tagozata

2024. június 10-én SZEFIT küldött közgyűlésre került sor, ahol a megjelent delegáltak új elnököt, valamint négy fő alelnököt választottak. A hivatalos részt követően egy rövid ötletelést is tartottak a megjelentek.

EUROFEDOP Minisztériumok Szakmai Tanácsának ülése Budapesten

A Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ) szervezésében megrendezett kétnapos eseményre meghívást kapott a SZEF is. A szemináriumon különböző közszolgáltatási területeken szervezkedő szakszervezetek mutatták be sikereiket, nehézségeiket és hívták fel a figyelmet