Nyílt levél a bölcsődékért

Törvénymódosítást és egyeztetést kezdeményezve, a BDDSZ és a Magyar Bölcsődék Egyesülete nyílt levélben fordult Orbán Viktor, Balogh Zoltán, ill. Hoffmann Rózsa és Soltész Miklós felé.

Törvénymódosítást és egyeztetést kezdeményezve, a BDDSZ és a Magyar Bölcsődék Egyesülete nyílt levélben fordult Dr. Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke, Balogh Zoltán miniszter, Dr. Hoffmann Rózsa államtitkár és Soltész Miklós államtitkár felé, a bölcsődék és egyéb nem köznevelési intézmények által végzett, sérült gyermekek korai gyógypedagógiai fejlesztésének 2013. évi ellehetetlenülése miatt.

A nyílt levél teljes szövege a csatolmányban olvasható.

Összefoglaló az online képzéssorozatunkról

Egy szakszervezeti tag gondolatai a fél éves képzéssorozatunkról Tavaly állapodtunk meg a Szakszervezetek Együttműködési Fórumával (SZEF) egy közös projektben, amely keretében 2022. első felében hat hétfő estét töltöttünk szakszervezeti tagokkal

Előny is lehet a digitalizáció a munkaerőpiacon?

Az európai szociális partnerek 2020 júniusában kötötték meg a Digitalizációról szóló európai autonóm keretmegállapodást. Az európai szintű megállapodás tagállami szintű érvényesülését a nemzeti szintű szociális partnereknek kell biztosítaniuk, a tagállami

Kedves választ kaptunk a TIM-ből

Mint az ismert, a SZEF levélben fordult a Miniszterelnökhöz, hogy támogassa az európai minimálbér irányelv-tervezet megvalósulását. Annak ellenére, hogy Magyarország tartózkodott a szavazás során, a tervezet elfogadásra került, amit szervezetünk