Nyílt levél a bölcsődékért

Törvénymódosítást és egyeztetést kezdeményezve, a BDDSZ és a Magyar Bölcsődék Egyesülete nyílt levélben fordult Orbán Viktor, Balogh Zoltán, ill. Hoffmann Rózsa és Soltész Miklós felé.

Törvénymódosítást és egyeztetést kezdeményezve, a BDDSZ és a Magyar Bölcsődék Egyesülete nyílt levélben fordult Dr. Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke, Balogh Zoltán miniszter, Dr. Hoffmann Rózsa államtitkár és Soltész Miklós államtitkár felé, a bölcsődék és egyéb nem köznevelési intézmények által végzett, sérült gyermekek korai gyógypedagógiai fejlesztésének 2013. évi ellehetetlenülése miatt.

A nyílt levél teljes szövege a csatolmányban olvasható.

A munkavédelem kritikus helyzete

Minden évben elkészül egy munkavédelmi jelentés, amelyet a munkavállalói oldal is írásba foglal. Idén sem volt ez másképp. A hivatalos, főosztályvezetőnek címzett levél tartalmát kivonatoltuk, amelyet Dr Dudás Katalin az

Zöld átmenet a közszférában

Új, tematikus projektet indít a SZEF, amelynek célja a klímaváltozás és annak környezeti, gazdasági és társadalmi hatásainak megértése, kezelése. A nemzetközi és hazai szakszervezeti mozgalom a dolgozók érdekében igyekszik