A közszolgák nem megvehetők!

Politikai csatározások középpontjába kerülhet a közszféra bruttó 98 ezer forintos kereset-kiegészítése, mivel egyesek úgy gondolják, hogy a kormány ezzel akarja megvenni a közszolgák szavazatait…

Politikai csatározások középpontjába kerülhet a közszféra bruttó 98 ezer forintos kereset-kiegészítése, mivel egyesek úgy gondolják, hogy a kormány ezzel akarja megvenni a közszolgák szavazatait.
A Népszabadságnak nyilatkozó Árva János, a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének elnöke szerint azonban a 640 ezer alkalmazott 80 százalékát érintő juttatás, amelyet februárban és áprilisban kapnak kézhez a közszféra dolgozói, kevés ehhez, hiszen nem pótolja az elvett 13. havi illetményt.
A dolgozók számlájára érkező, a bruttó 49 ezer forintból megmaradó összeg pedig a levonások miatt nem lesz több 20-30 ezer forintnál a két hónapban.

Forrás: Megvehető egy voks húszezerért?, Népszabadság, 2010. január 14.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

A SZEF Oktatási programja

KURZUSOK CÉLCSOPORT KOMPETENCIA KIMENET Alapszint Bizalmik és bizalmi jelöltek Érdeklődjön a közösségi érdekérvényesítés iránt Segítőkész Jó szervezőkészség Következetes Szakmájában elismert Csapatjátékos Képes legyen a saját közösségét megszervezni és demokratikusan működtetni. Ismerje