Demonstrálnának az MTV dolgozói a Magyar Kultúra Napján

Lázár András, a Magyar Televízió sztrájkbizottságának elnöke bejelentette, hogy demonstrációt szerveznek január 22-re, a Magyar Kultúra Napjára…

Lázár András, a Magyar Televízió sztrájkbizottságának elnöke a cég menedzsmentjével folytatott keddi tárgyalást követő sajtótájékoztatón bejelentette, hogy demonstrációt szerveznek január 22-re, a Magyar Kultúra Napjára.

Lázár elmondta, hogy minden olyan szervezetet meghívnak, amelyeknek az ő céljaik elfogadhatóak. Hozzátette: szeretnék, ha a gondolataik eljutnának a politikához, és a politikusok “befejeznék azt az áldatlan játékot, amit a kuratóriumban, a Magyar Televízió környékén tesznek”.

Az újságírók kérdéseire válaszolva azt is közölte: a demonstrációt még most szervezik, de össze akarják hívni a kulturális intézmények szakszervezeteinek képviselőit, a pedagógiai és oktatási érdekképviseleteket is.
Munkabeszüntetésről is tárgyalnak, azonban ezt a lépést csak a legvégső eszköznek tartják.

Forrás: Népszava Online

Korábbi, ehhez kapcsolódó híreink:
A mostanihoz hasonló összefogásra még nem volt példa a köztelevíziónál, 2009. december 22.
A SZEF támogatja a Magyar Televízió Sztrájkbizottságának követeléseit, 2009. december 10.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.