A SZEF támogatja a Magyar Televízió Sztrájkbizottságának követeléseit

Veszélyben a közszolgálati televíziózás, sérülnek a nézők érdekei!

A SZEF szolidáris a Magyar Televízió szakszervezeteivel és támogatja az általuk alakított Sztrájkbizottság követeléseit, mivel fontosnak tartjuk, hogy a közmédiumok politikától független működéséhez rendelkezése álljon a megfelelő anyagi háttér.

A SZEF támogatja a tévénél működő dolgozói érdekképviseletek abban, hogy ki tudják harcolni a legalább az OÉT által jóváhagyott mértékű béremelést minden dolgozó számára, illetve a vezetés biztosítsa a munkajövedelmek értékének legalább szinten tartását.

A SZEF ennek érdekében minden, a Sztrájkbizottság által kért segítséget megad a szakszervezeteknek érdekeik érvényesítéséhez.

A Magyar Televízió Sztrájkbizottságának követelései

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.