Boldog 20. születésnapot, BRDSZ!

A Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete 2009. november 25-én…

A Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete 2009. november 25-én a budapesti Teve utcai Rendőrségi Igazgatási Központban tartotta a szakszervezet megalakulásának 20. évfordulója alkalmából rendezett emlékülését, amelyen a tagok mellett a kormány és a rendőrség vezetésének tagjai is részt vettek. A rendezvényen a SZEF képviseletében megjelent Varga László elnök és Szabó Endre volt elnök is.

A SZEF – ezzel is köszöntve a két évtizedet megélt tagszervezetét – honlapján teljes terjedelmében közzéteszi Dr. Bárdos Judit, a BRDSZ főtitkárának és dr. Szabó Endre, a SZEF korábbi elnökének a jubileumi ülésen elmondott beszédét.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Svéd delegáció fogadása

Budapestre látogatott a Saco-S, azaz a svéd központi közigazgatásban dolgozók szakszervezete. Kollégáink közel 3000 taggal, 60%-os szervezettséggel bírnak az államigazgatásban. A SZEF elnöke és irodavezetője mellett a Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége

SZEF workshop vezetőknek

A legkitartóbb kollégák már az 5. ciklusban járnak a SZEF oktatási programjában. Most 2 napos workshop keretében szakszervezet történelemmel, társadalomismerettel, a szociális Európa intézményvével ismerkedtek és a klíma/válságon gondolkodtak közösen.

Szeptemberi EGSZB vélemények

Sürgős intézkedéseket kell elfogadni az uniós polgárokat és fogyasztókat fenyegető energiaszegénység megelőzése és kezelése érdekében. Az EGSZB szeptemberi Plenáris ülése által elfogadott állásfoglalás és érdekesebb vélemények Az energiaszegénység kezelése és