SZEF-T

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS SZEF-HEZ TARTOZÓ ÁGAZATI SZAKSZERVEZETEK SZÁMÁRA

Pályázat kódja: SZEF-T

Pályázat elnevezése: „Erősítjük ágazati szakszervezetünket”.

Pályázati követelmény:

A pályázaton résztvevő tagszervezet önállóan határozza meg pályázati programjának célkitűzéseit, várható eredményeit, tartalmát, a tagszervezésben alkalmazott módszereket.

A pályázatban a tagszervezet mutassa be azokat az eszközöket, eseményeket, jelölje meg azokat a rendezvényeket, amelyek megvalósításához (megrendezéséhez) a pályázaton elnyerhető támogatást kívánja felhasználni. A pályázó számszerűen határozza meg azt is, hogy milyen létszámú (milyen arányú) tagnövekedést vár a pályázatában leírt programjától.

A pályázathoz mellékelni kell a programban tervezett események, rendezvények, eszközök előállításának költségeit (azaz a pályázat költségvetését).

A pályázat jeligés

A pályázó a pályázati programot zárt borítékban küldi meg a SZEF Országos Iroda címén a TpB-nek. Mellékeli hozzá a jelige azonosítását.

A pályázat benyújtható: 2012. november 05-én (hétfőn) 12,00 óráig.

Borítékbontás: 2012. november 05-e (hétfő) 14,00 óra, a TpB zárt ülésén.

A benyújtott pályázatok értékelése és a pályázók értesítése: 2012. november 30.

A pályázat megvalósításának időszaka: 2012. december 01. – 2013. május 31.

Pályázati díj: A benyújtott költségvetés szerinti összeg 75 %-a, de maximum 300.000.- Ft.

Előfinanszírozás: a megítélt pályázati díj maximum 50 %-a.

Előfinanszírozási igény esetén a pályázónak engedélyezni kell bankszámlájára a SZEF részéről történő inkasszó benyújtását arra az esetre, ha a pályázat – a TpB által elfogadott és visszaigazolt tartalommal és határidőre – nem valósul meg.

Elszámolás és a pályázat szakmai tartalmának részletes értékelése: a pályázati programok befejezésekor, de legkésőbb 2013. június 30.

Pályázati díj teljes összegének kifizetése: az elszámolás és a szakmai beszámoló elfogadását követő 8. nap.

Budapest, 2012.10.02.

Szakszervezetek Együttműködési Fóruma

Ügyvivő Testülete

A pályázati felhívás a csatolmányból letölthető.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Október 1. Az idősek világnapja

Az ENSZ Közgyűlése 1991-ben határozott arról, hogy október elsejét az idősek világnapjává nyilvánítja. A cél az volt, hogy felhívják a világ figyelmét az idősekre annak érdekében, hogy méltányos életkörülmények között

ILO 100 – és egy holnapi határidő

Dr. Agg Géza Magyarország ILO tagságának centenáriumára Az ILO (Nemzetközi Munkaügyi Szervezet) az első világháború befejezése után a szakszervezetek sürgetésére a versailles-i békeszerződés XIII. fejezetében lefektetett elvek alapján 1919. június

Beszámoló a NYOK nyári képzéséről

A Nyugdíjasok Országos Képviselete augusztus 30-án Zamárdiban nagyon tartalmas programmal értekezletet rendezett a szervezet tagjainak. Tekintettel arra, hogy a SZEF Nyugdíjas Választmánya is tagja a NYOK-nak ezért mi is résztvevők

A SZEF elnöke az EVDSZ vendége volt

2022. augusztus 27-én Csóti Csaba, a SZEF elnöke az Egyesült Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (EVDSZ) vendége volt az EVDSZ családi napján. A kötelen beszélgetések során az EVDSZ egyes vezető tisztségviselőivel elsősorban a