SZEF-T

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS SZEF-HEZ TARTOZÓ ÁGAZATI SZAKSZERVEZETEK SZÁMÁRA

Pályázat kódja: SZEF-T

Pályázat elnevezése: „Erősítjük ágazati szakszervezetünket”.

Pályázati követelmény:

A pályázaton résztvevő tagszervezet önállóan határozza meg pályázati programjának célkitűzéseit, várható eredményeit, tartalmát, a tagszervezésben alkalmazott módszereket.

A pályázatban a tagszervezet mutassa be azokat az eszközöket, eseményeket, jelölje meg azokat a rendezvényeket, amelyek megvalósításához (megrendezéséhez) a pályázaton elnyerhető támogatást kívánja felhasználni. A pályázó számszerűen határozza meg azt is, hogy milyen létszámú (milyen arányú) tagnövekedést vár a pályázatában leírt programjától.

A pályázathoz mellékelni kell a programban tervezett események, rendezvények, eszközök előállításának költségeit (azaz a pályázat költségvetését).

A pályázat jeligés

A pályázó a pályázati programot zárt borítékban küldi meg a SZEF Országos Iroda címén a TpB-nek. Mellékeli hozzá a jelige azonosítását.

A pályázat benyújtható: 2012. november 05-én (hétfőn) 12,00 óráig.

Borítékbontás: 2012. november 05-e (hétfő) 14,00 óra, a TpB zárt ülésén.

A benyújtott pályázatok értékelése és a pályázók értesítése: 2012. november 30.

A pályázat megvalósításának időszaka: 2012. december 01. – 2013. május 31.

Pályázati díj: A benyújtott költségvetés szerinti összeg 75 %-a, de maximum 300.000.- Ft.

Előfinanszírozás: a megítélt pályázati díj maximum 50 %-a.

Előfinanszírozási igény esetén a pályázónak engedélyezni kell bankszámlájára a SZEF részéről történő inkasszó benyújtását arra az esetre, ha a pályázat – a TpB által elfogadott és visszaigazolt tartalommal és határidőre – nem valósul meg.

Elszámolás és a pályázat szakmai tartalmának részletes értékelése: a pályázati programok befejezésekor, de legkésőbb 2013. június 30.

Pályázati díj teljes összegének kifizetése: az elszámolás és a szakmai beszámoló elfogadását követő 8. nap.

Budapest, 2012.10.02.

Szakszervezetek Együttműködési Fóruma

Ügyvivő Testülete

A pályázati felhívás a csatolmányból letölthető.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Meg kell tanulni közösségben gyakorolni demokratikus jogainkat

Karácsony Szilárd a SZEF oktatási programjának tananyag-fejlesztője, egyúttal talán legnépszerűbb előadónk. Hiteles Szakszervezeti aktivista, aki rengeteg tanáccsal igyekszik segíteni az őt megkereső tagokat. Nyilatkozatában a pedagógusok küzdelme kapcsán általában a

Elhunyt Kordás László

Megdöbbenéssel fogadtuk Kordás László harcostársunk halálhírét. A MASZSZ egykori elnökeként folyamatosan együttműködtünk és segítettük egymás munkáját, küzdelmét. Legközelebbi szövetségesünkként mindig vele vettük fel elsőként a kapcsolatot, vagy elsőként keresett minket.

Külügyi hírek

Beszámoló az Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) Végrehajtó Bizottsága üléséről Brüsszel, 2022. december 6. Új ETUC főtitkár; felkészülés, jelölések a 2023. évi tisztújító ETUC kongresszusra; mesterséges intelligencia a munka világában; biztonságban

Aktuális EGSZB vélemények

Az EGSZB 2022. októberi Plenáris ülése által elfogadott érdekesebb vélemények Egy egzisztenciális fenyegetés közös kezelése: a szociális partnerek és a civil társadalom az ambiciózus éghajlat-politikai intézkedések végrehajtásáért ÁLLÁSFOGLALÁS Az EGSZB

Csorbuló sztrájkjogok, folytatódó oktatási akciók

Az Európai Szakszervezeti Szövetséghez (ETUC) fordultunk a Magyar Szakszervezeti Szövetséggel együtt, és közös levélben tájékoztattuk a szövetséget a pedagógusok helyzetéről és a tanárok rendkívüli elbocsátását célzó kormányrendeletről. Bővebben a  HírKlikk