Keresés
Close this search box.

SZEF-B/2

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A SZEF-HEZ TARTOZÓ ÁGAZATI SZAKSZERVEZETEK

MUNKAHELYI SZERVEZETEI (ALAPSZERVEZETEI) SZÁMÁRA

Pályázat kódja: SZEF-B/2.

Pályázat elnevezése: „Növeljük munkahelyi szervezetünk (alapszervezetünk) szervezettségi szintjét”

Pályázati követelmény:

Ezen a pályázaton azok a munkahelyi szervezetek (alapszervezetek) vehetnek részt, ahol az adott munkahelyen az aktív munkavállalók száma kevesebb, mint 50, de több mint 30 fő.

A pályázaton résztvevő munkahelyi szervezet (alapszervezet) vállalja, hogy a pályázati idő kezdetén igazolt taglétszám alapján megállapítható szervezettségi szintjét legalább 70 %-ra növeli és azt minimum egy évig megtartja, vagy ha azt már a pályázat kiírása előtt elérte, akkor – pályázatának a TpB által visszaigazolt időpontot követő – legalább 12 hónapig megtartja.

A munkavállalói létszám, továbbá a taglétszám növekedés igazolásának módját és az igazolás alapjául szolgáló dokumentumot a pályázatban kell megjelölni (pl. a Magyar Államkincstár által küldött lista a tagdíjlevonásról vagy más, a pályázók által teljes bizonyító erejű okiratnak minősített dokumentum, illetve a munkahely szervezeti-működési szabályzata vagy más olyan nyilvános dokumentum, amelyből a munkavállalói létszám hitelt érdemlően megállapítható).

A pályázat nyílt.

A pályázat benyújtható: 2012. november 05-étől folyamatosan 2013. október 31-ig.

A benyújtott pályázatok értékelése, és a pályázatok értesítése: a pályázat benyújtását követő 15 napon belül.

A pályázat megvalósításának időszaka: a pályázatban vállalt 70%-os szervezettségi szint igazolását követő hónap első napjától számított 12 naptári hónap.

Pályázati díj: 150 ezer forint/szervezet

A pályázati díjat kizárólag a szakszervezet (a SZEF, az ágazati szakszervezet, az alapszervezet) népszerűsítését, ismertségét segítő, támogató célra (rendezvényre, eseményre) lehet elkölteni. A pályázónak a pályázatában meg kell jelölnie, hogy konkrétan milyen célra kívánja felhasználni az elnyert összeget. A TpB a pályázat elfogadásáról szóló visszaigazolásában a pályázati díj tervezett felhasználásának jóváhagyásáról is értesíti a pályázót.

Előfinanszírozás: maximum 50 ezer forint.

Igényt nyújthatnak be azok a pályázók, amelyek a 70%-os szervezettségi szintet a pályázat kiírása előtt elérték.

Előfinanszírozási igény esetén a pályázónak engedélyezni kell bankszámlájára a SZEF részéről történő inkasszó benyújtását arra az esetre, ha a pályázat – a TpB által elfogadott és visszaigazolt tartalommal és határidőre – nem valósul meg.

Amennyiben a pályázónak nincs saját bankszámlája, – előfinanszírozási igény esetén – más garanciát kell megjelölnie, amelynek elfogadásáról a TpB dönt.

A pályázat értékelése és a pályázati díj teljes összegének kifizetése: a pályázat megvalósítása időszakának lejártát követő hónap 30. napjáig.

Budapest, 2012.10.02.

Szakszervezetek Együttműködési Fóruma

Ügyvivő Testülete

Kitöltendő és beadandó pályázati adatlap: B/2 Adatlap

A pályázati felhívás a csatolmányból letölthető.

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

Csóti Csaba a Klubrádióban

Csóti Csaba volt a Klubrádió Szolidaritás című műsorának a vendége. A SZEF elnöke a szakszervezeti oktatásról, valamint a közszféra helyzetéről beszélgetett a műsorvezető Selmeci Jánossal. Meghallgatom a a Klubrádió Szolidarítás