A SZEF részt vesz az április 18-i demonstráción

Közlemény

A Szakszervezetek Együttmûködési Fórumának (SZEF) Ügyvivõ Testülete az utóbbi napokban a nyilvánosság elé került kormányzati elképzelések alapján nem látja biztosítottnak, hogy a válság csökkentésének terheit az új, Bajnai Gordon vezette kormány igazságosan és arányosan osztaná el az egyes társadalmi rétegek és csoportok között. A SZEF számára elfogadhatatlan, hogy a konvergenciaprogram súlyos terhei után ismét a közszolgálatok és a nyugdíjasok legyenek a válságkezelés egyik legnagyobb teherviselõi.
Ezért szükségesnek tartjuk, hogy a SZEF – tagszervezetei mellett – konföderációként is részt vegyen a munkavállalói érdekképviseletek április 18-ára a Kossuth térre meghirdetett közös demonstrációján.

Budapest, 2009. április 15.

A Szakszervezetek Együttműködési Fórumának Ügyvivő Testülete

MEGOSZTÁS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nyomtatás

EZEKET OLVASTA MÁR?

SZEF Oktatás 2. ciklus Pécs 2.

A pécsi helyszínen zártuk a SZEF alapszintű workshopjait. Napsütés, jó kedv, rengeteg kérdés és ötlet tarkított az egész napos eseményt.

Női szakszervezeti aktivisták a közszolgáltatásokban

Kitűnő beszélgetést szervez a Szikra Mozgalom, ahol 3 nagyon lelkes kolléganő beszélget a közszolgáltatásokban végzett aktivista tevékenységükről. A munkahelyen végzett szervező tevékenység társadalmi szerepének bemutatása egy nagyon fontos téma, amelyről

Szakmai beszélgetés Miskolcon

Miskolcon munkaügyi kerekasztalbeszélgetésre kerül sor, ahol az egyik panalebeszélgetés felkért vitaindítóját Csóti Csaba, a SZEF elnöke tartja. Az esemény a youtube-on is követhető élőben március 23-án, csütörtökön 13.00 órától.