Széchenyi 2020

A Közigazgatás Napja

Illusztráció

 

 

 

 

 

 

 

A Közigazgatás Napja

A Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete 2017. július 1-én 10.00-tól az Újvárosháza Dísztermében (V. ker., Bp., Váczi utca 62-64.) tartja a Közigazgatás Napja ünnepségét, amelyen a SZEF elnöke, Földiák András is részt vesz.

.

Az ünnepség védnökei: Tarlós István, a Budapesti Önkormányzatok Szövetsége Elnöke; Csomor László, a Községek és Kistelepülések Országos Önkormányzati Szövetsége Elnöke; Szabó Gellért, a Magyar Faluszövetség Elnöke; Dr. Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége Elnöke; Schmidt Jenő, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége Elnöke.

Partner szervezetek: Belügyi, Rendvédelmi és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete; Budapesti Önkormányzatok Szövetsége; Jegyzők Országos Szövetsége; Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége; Községek és Kistelepülések Országos Önkormányzati Szövetsége; Magyar Faluszövetség; Magyar Önkormányzatok Szövetsége; Társadalombiztosítási Dolgozók Szakszervezete; Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége.

Az ünnepségen közreműködik: Oravecz György, zongoraművész; Albert Péter, Színművész.

A program 12 órakor ünnepi fogadással zárul.

SZEF Sajtóiroda

Hozzászólások

Töltődik...

 
Szakszervezetek.hu
legfrissebb híre: